Замъкът

за деца от 4г. до 104г.
адрес: кв.Гео Милев, ул.Голаш 14

Замъкът

Верига детски центрове “Приказка без край” – приказният свят на Вашите мечти!

детски център Замъкът

Вторият от семейството на Приказка без край се роди “Замъкът”.
И до днешен това е един от най- вълшебните и забавни клубове в София. Разположен на 220 кв.м клуба е превърнат в един истински Замък. Изграден и специализиран за деца от 4г до 104г. центъра разполага с три просторни зали. Луксозна зала за родителите с капацитет около 40 – 50 родители с кът за хранене за децата и специално за най – големите ни приятели X BOX с различни игри. Бар с различни напитки ще зарадва всеки желаещ да се отпусне родител.

С вкусен кетъринг и добре поднесени питиета ще превърнем празника ви в едно запомнящо се събитие. Изкушаваща пързалка ще ви заведе на второ ниво където ще ви посрещне приказната, призрачна зала с два лабиринта. Забава, страшни и смешни партита ви очакват там. Оставили сме място за танцуване както и скрит лабиринт с изненади.
И това не е всичко за радост на всички деца разполагаме и с трета много различна зала. Залата за най дивите ни приятели, обезопасена с надуваема възглавница в нея ще можете да скачате, катерите и пускате по въжето на смелите…

кетеринг и забавления
различни партита

за вас мили приятели сме превърнали това място в незабравимо парти приключение. Не сме забравили и най – малките, специално за тях сме отделили малък детски кът в които да се забавляват на спокойствие.
Замъка ви очаква всеки ден с различни партита с повод и без повод. При нас можете да участвате в Страшно парти, да се срещнете лично с Елза от Замръзналото кралство, да водите битка с Прицеса Лея и Дард Вейдър или да станете Мастър шеф по време на готварското ни парти. За всички обичащи приключенията Замъка е вашето място.

Ние предлагаме всичко, Вие вземете колкото искате!

В детски център “Приказка без край – Замъкът” на ваше разположение за отговори на всички ваши въпроси похвали или забележки, които имате да споделите с нас. Тел. за връзка: 0878399988.

Разбери кои услуги се предлагат в Детски Център Приказка без Край

Разбери как да стигнеш по-лесно до Детски Център Замъкът

цветя 6