Приказка без край Perfetto

за деца от 0г. до 10г.
адрес: кв.Бояна, ул.Иваница Дaнчев 27

Приказка без край Perfetto

Верига детски центрове “Приказка без край” – приказният свят на Вашите мечти!

Днеска станах много рано,
че ми беше обещано
с татко двамата да ходим
в Детски кът да се разходим.
Въртележки и колички,
аз обиколих ги всички.

В подножието на планината, сред тишината и красотата на природата се намира уютния и стилен ресторант Perfetto. Лятна градина, вкусна кухня, отлично обслужване ви посрещат още от входа на ресторанта. За да е напълно завършена тази прекрасна картина ви представяме и нашия детски център Приказка без край.

Заедно с колегите от Perfetto ви даваме възможност да преживеете прекрасни мигове със семействата си. Стилната и уютна обстановка на ресторанта ще посрещне вас родители с отбрани вина, вкусна храна и професионално обслужване колегите от ресторанта ще зарадват сетивата ви. И докато Вие обядвате или вечеряте вашите деца ще се забавляват в нашия детски клуб.
Приказка без край § Perfetto е разположен на площ от 90кв.м. Клубът е изцяло в еко стил, естествен паркет в комбинация с трева и много дървени играчки ще зарадват вашите деца. Не сме забравили лабиринта с топки, играчките и клатушките, разбира се и по – големите ни приятели са добре дошли при нас, за тях сме предвидили конзолни, видео игри и други креативни занимания.

Всички любители на креативните занимания имат възможност да изработят сапунче или рисунка с пясък а малките художници ще могат да оцветят гипсова фигурка или да нарисуват своята първа творба.
Рожден ден, имен ден или парти без повод Приказка без край и Perfetto ви очакват. Само при всички млади готвачи ще покажат свойте кулинарни възможности, като сами приготвят пицата си. Балони, различни партита, детски дискотеки и много забавления ви очакват в нашият детски център. Нашите професионални аниматори ще организират за вас незабравимо парти.
Очакваме ви, при нас мечтите се превръщат в реалност !

Ние предлагаме всичко, Вие вземете колкото искате!

В детски център “Приказка без край – Perfetto” на ваше разположение е управителката ни Ани която ще отговори на всички ваши въпроси и ще изслуша похвали или забележки, които имате да споделите с нас. Тел. за връзка: 0878628202.

Разбери кои услуги се предлагат в Детски Център Приказка без Край - Perfetto

Напред

Разбери как да стигнеш по-лесно до Детски Център Приказка без Край - Perfetto

Напред