Приказка без край

за деца от 0г. до 4г.
адрес: кв.Гео Милев, ул.Голаш 14

Приказка без край

Верига детски центрове “Приказка без край” – приказният свят на Вашите мечти!

история

Създаден през 2006г. това е първия клуб от веригата “Приказка без край”. За времето си клуба се превръща в един от най посещаваните и различни клубове в гр. София. На площ от 180 кв.м сме разположили просторна зала за децата както и уютна и стилна зала за родители. Цялата обстановка както и съоръженията в детската зала са специализирани за деца от 0г. до 4г. Във всички наши зали сме обърнали внимание на конкретната възраст към която е обърнат клуба. Държим нашите малки приятели да се чувстват като у дома си и същевременно да имат възможност да се забавляват до насита на всички съоръжения без да се притесняваме за тяхната безопасност. Всеки ден нашия усмихнат персонал ще посрещне всички наши малки клиенти.

В приказната ни детска зала сме създали едно прекрасно място за вашите деца. Катерушки, лабиринти, батут и много забавни играчки допринасят вълшебството да се превърне в реалност. За вас родители сме отделили стилна зала в която на спокойствие ще изпиете чаша сок или топло кафе. За да можете да свършите ежедневните си работни ангажименти сме осигурили свободна Wi – Fi зона. За всички желаещи да се видят с приятели на по чаша добро вино или пенлива бира сме осигурили уютна обстановка и телевизионен екран с разнообразие от телевизии, както и бар с различни безалкохолни и алкохолни напитки. Създаден с много любов и желание да бъдем полезни на всички наши клиенти Приказка без край за кратко се превръща в любимо място за малки и големи.

забавления
почасово гледане, лятна детска занималня, организиране на различни партита, кетъринг

Нашите първи клиенти се превърнаха в постоянни такива, с годините получавахме непрекъснато тяхното доверие. Стараейки се да държим едно отлично ниво на обслужване създадохме школа за обучение на бавачки и професионални аниматори като по този начин държим персонала си на едно професионално ниво. За да сме полезни на всички, предлагаме различни услуги и възможности за почасово гледане, лятна детска занималня, организиране на различни партита, кетъринг, производство на торти и др. Това е малка част от услугите предлагани в нашите клубове. Очакваме всички наши гости и се надяваме при нас да откриете вълшебството на Приказките които никога нямат край.

Ние предлагаме всичко, Вие вземете колкото искате!

В детски център “Приказка без край” на ваше разположениe за отговори на всички ваши въпроси, похвали или забележки които имате да споделите с нас. Тел за връзка: 0878628202 / 0878399988

Разбери кои услуги се предлагат в Детски Център Приказка без Край

Разбери как да стигнеш по-лесно до Детски Център Приказка без Край

цветя 1