Приказка без край Ренесанс

за деца от 0г. до 10г.
адрес: кв. Лозенец, ул. Галичица 37

Приказка без край Ренесанс

Верига детски центрове “Приказка без край” – приказният свят на Вашите мечти!

,,Приказка без край ” РЕНЕСАНС” – обичаният детски парти център в Лозенец – ще ви отведе в един приказен свят на един отминал период на възраждане. Сред стилни, удобни ренесансови мебели, запомнящ се интериор в частта за родители, както и Вип зала от тежко дърво за желаещите уединение ще ви поднесем вкусен кетъринг , студени напитки и подбрани вина. В този клуб търсихме различния, луксозен стил с който да зарадваме и вас родители !Разбира се за децата отново ще предложим просторна зала с лабиринт, транплин и много други играчки и забавления. Разположен на площ от 180 кв.м., клубът разполага с три зали, просторна и много стилна зала за родителите , бар със студени и топли напитки, вкусна кухня през деня и красиво поднесен кетъринг за парти.Освен тази зала разполагаме и със малка ВИП зала за 10 възрастни и не на последно място усмихнат и добронамерен персонал . За нашите малки приятели, сме подготвили просторна зала с много диви изкушения.

При нас освен по-часово гледане ще можете да организирате незабравим рожден ден или друго събитие с повод или без повод. Нашите приказни герои ще зарадват вашето дете с различни игри и забавления съобразени с възрастта. Както всички знаем РЕНЕСАНС е възраждане , заповядайте при нас и си припомнете всички детски спомени в една приказна обстановка.

Приказка без край – РЕНЕСАНС ще ви открие една нова и различна идея за детско парти, наблегнали сме както на забавата за децата така и на отличното изкарване и отношение към родителите. ОЧАКВАМЕ ВИ !Работим за вас всеки ден, с повод или без повод заповядайте при нас.

За да бъдем полезни и на работещите родители отново сме осигурили безплатна WI-FI зона, ТВ с различни програми, професионално обслужване на бара с напитки , за да починете от дневните ангажименти или за да свършите работата си на спокойствие. През това време вашето дете ще се открива радостта и удоволствието то веселието. В топлите или студени дни ще ви осигурен отличен престой, предлагаме вкусна кухня с различни сандвичи, салати и разбира се вкусни и сладки изкушения.Всеки ден ще ви обслужим с усмивка, вкусна храна и …много любов !

Ние предлагаме всичко, Вие вземете колкото искате!

В детски център “Приказка без край – “РЕНЕСАНС” на ваше разположение е управителката ни Нина която ще отговори на всички ваши въпроси и ще изслуша похвали или забележки които, имате да споделите с нас. Тел. за връзка: 0878349737.

Разбери кои услуги се предлагат в Детски Център Приказка без Край

Напред

Разбери как да стигнеш по-лесно до Детски Център Ренесанс

Напред
цветя 8