За нас

Верига детски центрове “Приказка без край” – приказният свят на Вашите мечти!

Верига детски центрове „Приказка без край„ е създадена през далечната 2006 г. Още от създаването си първия детски център Приказка без край се превръща в нарицателно за отлично обслужване, луксозна обстановка и креативност ! И до сега нашите парти центрове се превръщат в едни различни, комфортни и професионално обслужвани заведения в които клиентите ни се чувстват като у дома си.

В голямото ни семейство в момента имаме 4 детски центъра. Създадени с много любов, стил, удобство и комфорт. Ние разполагаме със зали за игри, в които децата в приказна обстановка с помощта на нашия квалифициран персонал, ще могат да прекарат прекрасни и запомнящи се моменти. Разбира се, не сме забравили и родителите. В изискана и луксозна обстановка Ви каним на чаша ароматно кафе и слънчев сок, да се отпуснете откъсвайки се от проблемите и забързаното ежедневие.

За Ваше спокойствие разполагаме с видео наблюдение, което дава възможност за постоянен контрол и грижа за децата Ви. В случай, че имате нужда от помощ при отглеждането на Вашите деца, предлагаме услугата почасово гледане. Може да оставите децата си при нас, а Вие на спокойствие да вършите ежедневните си задачи. Всеки ден от 10.00ч. сутринта до 21.00ч. вечерта, нашият екип е на Ваше разположение.

Разбира се, не на последно място, предлагаме организиране на различни партита (рожденни дни, именни дни, прощъпулници, 8-ми март, 15-ти септември, коледни програми и други празници с повод или без повод). Заповядайте при нас и ние ще Ви представим една приказка за Вашия празник- завладяваща обстановка, много изненади, специални програми с аниматори (палячовци, феи, принцеси, пирати, индианци и много други познати и непознати герои), весели игри, прекрасна храна, разнообразни напитки и мноооого балони. Музика и усмивки ще съпътстват Вашето тържество и то ще остане един незабравим спомен.

Под шапката на верига детски центрове Приказка без край в момента можете да намерите детски парти клубове в гр.София. Разполагаме със зали в кв. Гео Милев, кв. Лозенец и кв. Надежда. В нашата страница ще намерите подробна информация за всеки клуб.

Това е “Приказка без край” – мястото, което посетите ли веднъж, никога няма да забравите.

Заповядайте при нас, ние предлагаме всичко, Вие вземете колкото искате!

Разбери коя услуга е подходяща за теб

Услуги

Открий най-близкия център до теб

Центрове
цветя 19