Приказка без край – Casa Esperanza

за деца от 0г. до 10г.
адрес: гр.София, кв. Надежда, бул Ломско шосе 2а в ресторант Casa Esperanza  (търговски център Надежда на 3 етаж.)

Приказка без край – Casa Esperanza

Верига детски центрове “Приказка без край” – приказният свят на Вашите мечти!

Casa Esperanza, кв. Надежда

И в китния квартал Надежда, вече Приказките са без край ….

Заедно с колегите от ресторант Casa Esperanza открихме новият ни детски парти център. Създадохме една отлична симбиоза между просторен и модерен детски клуб и стилен ресторант с градина и вкусна кухня за родителите. При нас ще откриете една професионално поднесена услуга за прекрасни обеди и вечери със семейството, почасово гледане както и организиране на детско парти или друго събитие.

Клубът е разположен на площ от 250 кв.м, просторна зала за игри с лабиринт, транплин и други съоръжения, за по малките сме предвидили и много играчки, а за креативните деца разполагаме  с кът за творчество, разбира се оставили сме и много свободно пространство за дивеене.

Клубът е изграден  много идейно с цел децата да се почустват сред дърветата в парка, да могат да се отпуснат и да играят до насита. Разположили сме различни съоръжения като сме разпредели залата на различни кътове по предпочитания. За празнуващите сме отделили празничен кът за поднасяне на тортата и хранене.

Всеки ден нашите аниматори ще посрещнат вашето дете с усмивка, ако желаете можем да организираме и запомнящо се парти за вас с повод или без такъв. На ваше разположение сме от украсата на залата до тортата, предлагаме много и различни анимации с професионални актьори, детска дискотека, футболно парти, фокусници и др.

забавления и удобства за децата
удобства за родителите

За родителите: колегите от ресторант Casa Esperanza са се погрижили да предложат кухня на високо ниво, професионално обслужване, стилна и уютна обстановка , качествен алкохол и студени напитки.

Когато се срещнат двама професионалисти всеки в областта си, резултата винаги е на ниво. Препоръчваме на всички наши клиенти ресторант  Caza Eseranza, заедно ще уважим и изпълним всички ваши желания.

Ние предлагаме всичко, Вие вземете колкото искате!

тел: за връзка 0878399988
Работим всеки ден от 10.00ч. до 22.00ч.

Разбери кои услуги се предлагат в Детски Център Приказка без край – Casa Esperanza

Разбери как да стигнеш по-лесно до Детски Център Приказка без край – Casa Esperanza

цветя 13