Коледни партита

Организиране на Коледни партита!

Искате ли да изживеете една Коледна приказка, заповядайте при Нас и ние ще Ви я разкажем! Лапландия не е вече една измислена страна, тя е една истинска “Приказка без край” и в нея Дядо Коледа, джуджето Блейко и Снежанка са съвсем реални!
Всяка година в нашите детски центрове организираме Коледни и Новогодишни детски партита. През декември много наши клиенти ни се доверяват и ние организираме тяхното Коледно, фирмено детско парти. За да сме в крак с времето и винаги креативни всяка година ви предлагаме различни, нови, забавни Коледни и Новогодишни партита. Дядо Коледа, Снежанка, Джуджето Блейко, Елза, Рудолф и много други феи и приказни герои са участници в Коледните ни Шоу програми.

Доверете ни се и вашите деца ще могат да изживеят една истинска Коледна приказка!

Информация за нашите Коледни Шоу програми ще може да прочетете във всеки един от клубовете ни в раздел Коледни и Новогодишни партита.

За частните и държавни фирми които разполагат със собствени зали предлагаме пълна организация на Коледни партита. Можем да осигурим освен уникална Шоу програма, кетъринг, украса, озвучаване, осигуряване на коледни подаръчета, Коледна торта и др.

За всички желаещи Дядо Коледа и Снежанка да посетят дома им в Коледния месец. Нашият професионален екип от аниматори е на среща.

Всички желаещи могат да запазят час и дата на тел.0878399988

Услугата може да намерите в следните центрове:

Приказка без край

от 0 до 4 год.
ж.к.”Гео Милев”, ул.”Голаш” №14

Замъкът

от 4 до 104 год.
ж.к.”Гео Милев”, ул.”Голаш” №14

Замъкът 2

от 0 до 9 год.
кв. Лозенец, ул. Галичица 33б

Приказка без край - Game lounge

от 4 до 104 год.
адрес: град Несебър, комплекс Естебан

Приказка без край Perfetto

от 0 до 10 год.
адрес: кв. Бояна, ул. Иваница Данчев 27

Приказка без край Beso

от _ до _ год.
адрес бул. Тодор Каблешков 45

Приказка без край Естебан

от 0 до 8 год.
адрес: град Несебър, комплекс Естебан