Външни партита

организиране на външни партита

Организиране парти на открито или на посочено от вас място!

Кой превари той завари! Със стил и красота, много веселба, Ви предлагаме сега, различни тържества, поводите са милиони и нека стават луди купони! Именните дни при нас правете и гости поканете, поканите и тържеството са от нас, усмивките – от Вас. Коледа с нас посрещнете, и на всички празници в “Приказка без край” бъдете и не само!

Верига детски парти центрове  „Приказка без край” предлага на своите клиенти специални оферти за тържества извън клуба, във вашия дом или на посочено от вас място. Различни приказни програми с участието на актьори, палячовци и феи и тържествена украса ще помогнат да направим празника ви незабравим спомен за вечни времена!

Сватби и момински партита

За всички наши клиенти решили да кажат заветното “ДА“, предлагаме почасово гледане на деца по време на сватби. След толкова години в бранша спечелихме доверието на много наши клиенти както и на големи сватбени агенции. Превърнете вашето сватбено тържество в истински празник за малки и големи.

Фирмени партита

Имате фирмено парти или рожден ден на фирмата доверете ни се. Ние ще забавляваме децата вие родителите. И нека празника е празник за всички.

Рождени дни и партита във вашия дом

Летния сезон и не само дават възможност за прекрасни запомнящи се партита във вашия дом или на посочено от вас място. От нас освен професионални аниматори или бавачки можете да поръчате: украса, празнична заря или цялостна организация. Предлагаме ви помощ в замяна на усмивка! 🙂

Заповядайте при нас, за да получите повече информация за тази услуга ! Тел.за информация 0878399988.
Цената на всички партита извън клуба се заплащат +25% върху обявените цени.

Услугата може да намерите в следните центрове:

Приказка без край 7

Приказка без край

от 0 до 4 год.
ж.к.”Гео Милев”, ул.”Голаш” №14
Замъкът 7

Замъкът

от 4 до 104 год.
ж.к.”Гео Милев”, ул.”Голаш” №14
Casa Esperanza 7

Приказка без край - Casa Esperanza

от 0 до 10 год.
адрес: гр.София, кв. Надежда, бул Ломско шосе 2а
цветя 26