Рождени дни

организиране на детски рождени дни

Организиране на рождени дни!

Честит да е
твоя Ден Рожден!
Да пълни живота ти
с дъх просветлен!
Да ти помага
да можеш да разбереш,
и да узнаеш
и да прозреш.

Така, както
е писано било,
да бъдем Цяло
и за Добро.
Благодарим ти,
че си с нас.
И ще се молим
за този си шанс.

Верига детски центрове Приказка без край ви приветства с добре дошли в нашите приказни зали. За вас предлагаме организация на всякакви партита с повод и без повод. Рожден ден или имен ден, прощапулник или питка всеки ден сме на ваше разположение за пълна организация на вашия празник. При нас ще можете да се насладите на едно незабравимо парти, организацията, кетъринга, украсата, шоу програмите и дори почистването е изцяло наша задача.
От вас очакваме добро настроение и много усмивки!

За да запазите рожден ден във верига детски парти центрове “Приказка без край” е необходимо:

Да се обадите по телефона или да дойдете на място, за да запазите желаната от Вас дата и час за парти.
Ако сте се обадили по телефона, е необходимо в рамките на 5 дни след обаждането да донесете капаро в клуба. Резервираните дати по телефона се запазват докато лично клиента, запазил партито, не се обади по телефона и не отмени партито. Всички наши клиенти които са записали парти по телефона, но не са оставили капаро ще бъдат обезпокоявани от нашият персонал, ако има запитване от други клиенти за запазената дата.

Гаранция за запазен час, е единствено оставено капаро в дадения клуб от веригата.
В случай, че заради болест на рожденика или някаква друга причина се наложи да бъде отменен рожден ден, капаро не се връща. Даваме възможност на нашите клиенти да изместят датата на партито, като това може да стане само веднъж след отлагане на рожденият ден. Капарото и възможност за преместване на парти се запазва само в рамките на един месец.
Капарото в нашите клубове е на стойност 100лв. Цялата сума за партито се заплаща след края на самото парти, като от общата сума се изважда капарото дадено за резервацията.

Детски парти центрове “Приказка без край” работи с пакетни програми, като всички пакети са съобразени според бройката на децата и техните родители. Описаните пакети са за двучасово парти, а за да удължите Вашето парти повече от два часа се заплаща допълнително, като това е възможно само, ако няма записано парти след Вашето тържество.

В нашите зали не се позволява внасянето на алкохол, безалкохолни напитки или храни от вън.
В залите на детски център “Приказка без край ” тютюнопушенето е забранено.

Екипът на детски парти центрове “Приказка без край” моли своите клиенти и техните гости да идват на празника си максимум с 15 минути подраняване, преди това не можем да осигурим място за Вас и Вашите гости, поради натовареността на графика ни.
Благодарим предварително!

Услугата може да намерите в следните центрове:

Приказка без край 2

Приказка без край

от 0 до 4 год.
ж.к.”Гео Милев”, ул.”Голаш” №14
Замъкът 2

Замъкът

от 4 до 104 год.
ж.к.”Гео Милев”, ул.”Голаш” №14
Casa Esperanza 2

Приказка без край - Casa Esperanza

от 0 до 10 год.
адрес: гр.София, кв. Надежда, бул Ломско шосе 2а
цветя 21