Украса

украса за детски партита

Какво е празник без балони!?

Всеки родител иска най – доброто за детето си а когато става въпрос за рожден ден, ние родителите искаме празника на нашето дете да е наистина запомнящ се.
За да бъдем полезни тук ще ви дадем една кратка информация за украсата която може да поръчате за вашия празник.

Украсата може да бъде разделена на няколко вида:

Обикновена украса с балони – това са свободно пуснати балони от различни цветове по земята в залата за празнуване. Тази украса може да бъде с едноцветни балони или шарени. Балоните се пускат по земята и дават един весел вид на помещението в което се празнува. Такава украса е лесна и финансово не натоварваща много клиента. С такива балони могат да се направят и прекрасни цветя, което ще придаде още по празничен вид на партито. В нашите клубове тази украса е включена в пакетните цени на партитата ни за да можем да зарадваме всяко дете дошло в нашата верига клубове.
Друг вид украса е – Балони с хелии – Интересна, забавна , ефектна , може да освежи и най тъмната и неприветлива зала. Балоните с хелии могат да бъдат пуснати свободно по тавана, направени на фонтан и наредени в някаква форма, могат да бъдат прикрепени към земята, може да се направи и арка от балони . С такава украса могат да се постигна доста ефекти с които партито ви да се превърне в истински празник. Украса е много подходящи при тематични партита, по този начин се постига още по истинска картина на тематиката на партито. Всички наши клиенти желаещи по пищно и запомнящо парти могат да поръчат такава украса във всеки наш клуб.
Последния вид украса е комбинирана – Тук фантазията и идеите са много. Смесицата между балони с хелии и обикновени балони дава изключително много възможности за различни форми , цветя, изписване на имена на фирми, човечета от балони и др. Такава украса препоръчваме за големи фирмени партита или юбилей . Услугата се предлага във всички наши клубове.

Надяваме се с тази информация да сме ви били полезни в избора ви на украса за вашето парти. Във отделните страници на нашите клубове в под категория украса може да видите конкретни възможности за дадения клуб.

Цветни, забавни и много весели балони ще радват очите ви по време на празника!
8158_1266618540021313_7259789615858741364_n В нашите клубове всички партита са украсени с много красиви и цветни балони. Във всичките ни пакети е включена красива украса от балони, а по време на Коледните празници допълнително предлагаме и цялостна Коледна украса. Всеки наш клиент може да поръча при нас разнообрази допълнителни украси от обикновени балони и балони с хелий.

Предлагаме изработване на арки от балони, цветя от балони, фонтани и др.
Можем да украсим къщата ви или офиса в зависимост от повода.
Празника Ви ще се превърне в незабравим с нашите пищни и красиви, цветни балони.

Елате и поръчайте и оставете на нас да ви изненадаме!

балони

Услугата може да намерите в следните центрове:

Приказка без край 5

Приказка без край

от 0 до 4 год.
ж.к.”Гео Милев”, ул.”Голаш” №14
Замъкът 5

Замъкът

от 4 до 104 год.
ж.к.”Гео Милев”, ул.”Голаш” №14
Casa Esperanza 5

Приказка без край - Casa Esperanza

от 0 до 10 год.
адрес: гр.София, кв. Надежда, бул Ломско шосе 2а
цветя 24