Частна детска градина Приказка без край

Живеем в свят с норми – детето трябва да проходи до толкова години, да започне да чете – до толкова години. Но нормите за развитие са до голяма степен относителни. Например Айнщайн дълго време не е говорил и родителите му го мислили за изостанал. Той проговорил на 3 г, на 26 г. станал доктор по философия и няколко години по-късно открил Теорията за относителността. И така всички норми биват разбити.

В нашата детска градина норми няма да откриeте.

От 09.05.2016г. отвори врати лицензирана частна детска градина. За да бъдем полезни на Вас родители си позволихме да открием един рай за деца. Нашата градина е лицензирана за предучилищна група, като приемаме деца от 2г. до 7г. (разпределени в различни групи от ясленска до предучилищна).

За Детската градина

Градината се намира на тихо и слънчево място, в близост до спирката на метрото. Разположена е на 200 кв.м на два етажа в светло и приветливо помещение. Разполагаме с основна зала, място за хранене, зала за спане и музикален стая. През летния сезон сме предвидили външен тих двор, със забавни играчки за нашите малки приятели. Капацитетът на градината е 25 деца.

Храна

Работим с лицензирана детска кухня Българче.

Децата се изхранват с пълно меню – закуска, плод, обяд (тристепенен) и следобедна закуска.

За деца с хранителни проблеми или религиозни противоречия сме предвидили специално меню.

За седмичното ни меню ще можете да информирате всеки понеделник.

Квалифицирани педагози

А преподавателите ни, те са най- добрата част от нашето приказно място. Квалифицирани педагози, добронамерени, винаги с усмивка и добро отношение ще зарадват вашето дете.

„Детето не бива да се занимава с нищо до 7 г.“ – казват едни.
„След 3 е вече късно“ – мрачно констатират други.

Нашите преподаватели нямат такива констатации, искаме да разбием застарялата система и да докажем, че с лично отношение всяко дете ще се превърне в зрял бъдещ първокласник.

Нашите преподаватели целят да развиват желанията и възможностите на вашето дете, а не да налагът един и същи остарял метод върху всички деца. В нашата Приказка децата са герои, а не посредствени актьори.

Не можем без милите ни лелки, те ще помогнат на детето ви при хранене или след сън. Добрината и специалното отношение към всяко дете ще помогнат за социализирането и израстването на децата посетили нашето детско заведение.

Поставили сме си за цел при нас децата да се чувстват като у дома си!

С лично отношение към всяко дете се надяваме да помогнем на вас родители и да зарадваме вас деца !

Очакваме ви!