Лятна приключенска занималня

15.05 – 01.09
Ваканцията наближава и всички родители се чудим какви занимания да измислим на децата си – къде да ги заведем и как да се справим с работата и грижите за тях?

Мисия невъзможна? Или пък не… мисията е съвсем възможна, само ни се доверете!

И тази година Ви предлагаме едно различно приключение. Смях, игри, обучение, спорт и разбира се, усмивки и добро настроение! Това предлагаме ние, Вие вземете колкото искате!

Детските усмивки – нашата основна мисия! Детското щастие – нашата цел!

Различни занимания, арт ателиета, кулинарна академия, разнообразие от теми и игри, обучение сред смях и танци в приказна обстановка с нашите млади и креативни преподаватели.

Лятната ни приказка е с приоритет за деца от 6 г. до 10 г.

Как протича един ден в приказния замък

Всеки ден имаме нови игри, арт работилници, нови спортове и танци, в зависимост от темата на деня, за да ни е винаги интересно и забавно. Почитаме всеки празник, запознаваме се с всяка традиция, научаваме много нови неща, търсим скрити съкровища и минаваме през различни приключения.

Сутрешно разсънване

Всяка сутрин отделяме време за сутрешно разсънване с усмивка, музика и малко спорт, разбира се – гимнастика, аеробика, йога… ще Ви изненадаме!

Курсове и кръжоци

Искате да станете актьор, актриса или пък режисьор? Да се научите да бъдете по-артистични и забавни? Заедно с нашите аниматори ще влезете в ролята на любимите си приказни герои, ще участвате в различни постановки и заедно ще преоткриваме света на приказните и анимационните си любимци!

Арт ателие

Ако обичате да творите, сме Ви подготвили:

 • Рисуване с различни техники
 • Квилинг
 • Работилница за сапуни и пясъчни рисунки
 • Оцветяване на гипсови фигурки
 • Работилница за моделиране и др.
 • Работа с глина, пластилин, моделин и др.
 • Апликация

Откриваме света на приказките

Когато имаме нужда да починем, идва времето на книгите. Четем най-интересните и любими приказки, гледаме забавни и образователни филми или разучаваме историята и географията на държавите по света.

Спорт и танци

Спортът е здраве, затова в нашата занималня редовно спортуваме! Практикуваме различни спортове, учим се да танцуваме и най-важното – веселим се!

За малките момиченца сме подготвили среща с истински бъдещи грации по художествена гимнастика, а за момчетата – бойни изкуства и техники.

Гответе с нас

Обичате ли да готвите? В нашата Кулинарна академия, която впечатлява с различни вкусни изкушения, ще разберем има ли малки готвачи сред нас!

Сред природата

Най-голямо внимание отделяме на разходки сред природата. Всекидневно децата ще посещават близкия парк и ще могат да се забавляват с различни игри – народна топка, федербал, дама и др. При желание, ще направим и няколко зелени училища на Витоша, както и посещения на музеи (срещу допълнително заплащане).

Седмична програма – какво се случва в един летен приказен ден при нас?

Предлагаме Ви примерна програма за един ден в приказния Замък, като си запазваме правото да сме много креативни, да разнообразяваме дните и да радваме децата с различни атрактивни занимания.

Примерна програма за един ден в приказния Замък

от 8:00 ч. до 9:00 ч. – приемане на децата от преподаватели.

от 9:00 ч. до 10:00 ч. – сутрешно разсънване с усмивка и спорт – йога, гимнастика, аеробика и др.

от 10:00 ч. до 12:00 ч. – различни занимания според темата на деня, времето навън и др. – разходки и игри в парка или в планината, посещение на музеи и др. Ако пък времето е лошо, ще творим, ще танцуваме и ще се забавляваме.

от 12:00 ч. до 13:30 ч. – обяд.

След като съберем група, ще изберем лицензирана детска кухня, която да храни децата със здравословни и качествени храни. Всеки родител може да приготви сам храна и да ни я предостави. Децата, които ще се хранят на кухня, трябва да заявят желание в началото на всяка седмица.

от 13:30 ч. до 14:30 ч. – време за почивка и самостоятелни занимания, според желанието на децата.

от 14:30 ч. до 16:30 ч. – различни работилнички и кръжоци, както и разходки в близкия парк.

от 16:30 ч. до 18:00 ч. – откриване на света на приказките, киното, географията и историята на различни държави и градове. Следобедна закуска.

Каква е цената ни?

Предлагаме Ви примерна програма за един ден в приказния Замък, като си запазваме правото да сме много креативни, да разнообразяваме дните и да радваме децата с различни атрактивни занимания.

Един ден при нас   35 лв.
Седмичен пакет ( 5 поредни дни) 140 лв.
Месечен пакет (4 последователни седмици) 390 лв.
Храна от лицензирана кухня – топъл обяд и следобедна закуска.
Сутрин чаша мляко или чай
9.00 лв./ден.
Седмично меню 45 лв.

Всички цени са с включено ДДС.

10% отстъпка за второ дете от семейство (отстъпката важи само за месечна такса).

Управата на детския клуб запазва своето право да променя цените! 

Правила на Приказната, Приключенска Занималня:

Правила

 1. Деца се приемат сутрин от 8:00 ч. на входа на клуба от преподавател и след регистрация влизат.
 2. Деца напускат Занималнята само след лично предаване на родител/настойник. Ако детето ще бъде взето от друг член на семейството или приятел, предварително трябва да бъдем уведомени!
 3. Деца се приемат само ако са здрави! Преподавателят има право да върне дете на родителя/придружителя, ако прецени, че детето не е в добро здравословно състояние (кашлица, болки в корема, видимо отпаднало състояние, хрема, температура, обрив и др.).
 4. Желателно е детето да има удобни обувки за престоя в занималнята, както и резервни дрехи и бельо. Всички лични вещи да са прибрани в раничка, разпознаваема от детето. Задължително е носенето на шапка за слънце.
 5. При проблем с детето, молим да дойдете до клуба в най-кратък срок.
 6. Агресивни деца, посягащи на други или държащи се невъзпитано, ще бъдат връщани от занимания.
 7. Не се позволява внасяне на лекарства или други лекарствени средства, както и на остри и опасни предмети.
 8. Детската занималня не предлага леглова база.
 9. Молим децата, които идват, да не носят предмети и играчки от вкъщи. Не носим отговорност за изгубени лични вещи.
 10. Децата се приемат закусили.
 11. Запознат/а съм, че при отсъствие на детето, ще трябва да уведомя предварително на телефон 0878 935 937 до 20:00 ч. на предишния ден. Отсъствие, което е предплатено (дневно, седмично или месечно посещение), не се компенсира със следващо такова.
 12. За да бъде прието детето в нашата Занималня, моля попълнете коректно нашата Здравна Карта и Информираното съгласие.

Здравна карта

Здравната карта се попълва от родител/настойник и се предава в деня на първото посещение в занималнята. Тази информация ни е нужна, за да осигурим безопасния престой на Вашето дете по време на заниманията.

Изтегли

Информирано съгласие

Запазете място още сега

Готови ли сте за летни приключения? Свържете се с нас:

Нека направим лятото
по-пълноценно, забавно и познавателно за децата!