Детски клуб Гео Милев

„Приказка без край – Замъкът“ – нашият детски парти клуб в Гео Милев – се роди през далечната 2008г. И до днешен това е един от най-вълшебните и забавни клубове в София. Разположен на 250 кв.м, клубът е превърнат в един истински, приказен Замък. Изграден и специализиран за деца от 2 г. до 102 г. центърът разполага с три просторни зали и бебешки кът за най-малките.

Зала за родители

Луксозна, стилна и удобна зала за родителите с капацитет около 40–50 родители с кът за хранене за децата. Бар с различни напитки ще зарадва всеки родител желаещ да се отпусне. С вкусен кетъринг и добре поднесени питиета ще превърнем празника Ви в едно запомнящо се събитие.

Атракции в Детски клуб Гео Милев

Изкушаваща пързалка ще Ви заведе на второ ниво, където ще ви посрещне приказната, призрачна зала с два лабиринта. През годините тя се е превърнала в най-голямата ни атракция.

Забава, страшни и смешни партита ви очакват в нашите приказни, игрални зали. Оставили сме място за танцуване както и скрит лабиринт с изненади.

За най-дивите ни приятели

И това не е всичко! За радост на всички деца разполагаме и с трета много различна зала. Залата за най-дивите ни приятели, обезопасена в нея ще можете да скачате на големия батут и да катерите.

За най-малките

За вас мили приятели сме превърнали това място в незабравимо парти приключение. Не сме забравили и най-малките, специално за тях сме отделили малък детски кът в които да се забавляват на спокойствие с много играчки.

Партита с повод и без повод

„Приказка без край – Замъкът“ детски клуб в Гео Милев – Ви очаква всеки ден с различни партита с повод и без повод. При нас можете да участвате в Страшно парти, да се срещнете лично с Елза от Замръзналото кралство, да водите битка с Принцеса Лея и Дард Вейдър или да станете „Мастър шеф“ по време на готварското ни парти. За всички обичащи приключенията Замъка е вашето място.

Ние предлагаме всичко, Вие вземете колкото искате!

В детски център “Приказка без край – Замъкът” на Ваше разположение за отговори на всички Ваши въпроси похвали или забележки, които имате да споделите с нас – тел. за връзка: 0878399988

Детски парти център Приказка без край

Твоят повод е специален за нас, очакваме те!