За нас

Кои сме ние?

Ние сме сплотен екип, който дарява детски усмивки! Работим вече 19 г., за да радваме децата и да им подаряваме много смях, игри и забавления.

 

Нашата приказка започна през далечната 2006 г. и продължава успешно и до днес. Работим усърдно, за да създаваме запомнящи се събития, като сме се специализирали в детските партита с и без повод. Всеки ден за нас е ново предизвикателство – украса за детски празник, кетъринг, торта или парти със забавни аниматори – ние винаги сме насреща!

Нашите детски клубове са различни, създадени с много любов и желание за приказни партита, защото обичаме веселието, приключенията и всеки Ваш повод е специален за нас! Екипът ни е съставен изцяло от млади и усмихнати хора с хъс и желание за работа.

Не обичаме да описваме себе си и постиженията си с думи, тъй като всичко, което създаваме, говори достатъчно за нас и нашите ценности. Гордеем се с едни от най-забавните партита, детски рождени дни, креативни занимални, работилници и най-вече с децата, които са празнували при нас от първата си годинка до 15-тата.

Всеки наш клиент е специален за нас и именно на това дължим успехите си. Работим с големи и малки частни фирми, държавни и частни агенции, училища и детски градини. Партньор сме от години на Столична община и с тяхна покана взехме участие в Коледария, фестивала пред Народния театър и други интересни събития. Поддържаме отлични отношения с една от най-големите PR агенции, благодарение на която участвахме на турнето на Coca-Cola Chill and Grill, където отговаряхме за детските центрове и всички занимания за деца. Отново с тяхна покана взехме участие с украса и детски клубове на дербито Левски-ЦСКА по волейбол, както и поехме отговорността за децата по време на Big Brother Family.

 

Всяка година фирми като Техномаркет, Спиди и някои банкови институции ни се доверяват за различни техни събития, свързани с деца.

С опита, който придобихме през годините, развихме дейността и надградихме уменията си, като по този начин успяхме да стигнем до откриването на нашата детска градина, която вече 6 години посреща възпитаниците ни.

Кои сме ние не е важно. Важно е това, което правим и ще продължаваме да правим за в бъдеще!

Ние предлагаме всичко, Вие вземете колкото искате!

Детски парти център Приказка без край

Твоят повод е специален за нас, очакваме те!